top of page
Recensies

* Geeft verplicht veld aan

Hartelijk dank voor uw interesse in Ronald van Loon Uitvaarten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

birds-g0b4228a80_1920.jpg

Mijn man en ik hadden tegen elkaar gezegd dat als er met een van ons wat zou gebeuren, wij Ronald in zouden schakelen. Helaas kwam dat voor mijn man veel te vroeg. Ik heb ronald midden in de nacht gebeld en de volgende morgen stond hij bij ons op de stoep. Wat een ontzettend fijn en warm persoon is Ronald. Hij was een luisterend oor en voelde alles heel goed aan. Het afscheid van mijn man Vincent was heel waardig en warm met al onze dierbare om ons heen. Ronald heeft ons zo ontzettend goed begeleid en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Dank je wel
Ronald. Je was een hele grote steun voor ons.

Danny, Quinten, Britt en Tijs

the-road-815297_1920.jpg

Namens de familie van Holst kunnen wij Ronald van Loon van harte aanbevelen. Ronald heeft vanaf het moment dat wij hem voor het eerst hebben ontmoet altijd voor ons klaar gestaan. Mede dankzij Ronald was het een waardig afscheid. Ronald is een zeer vakkundige man die met veel respect en geduld ons heeft bijgestaan in een hele verdrietige periode.


Familie van Holst

Ronald heeft ons enorm gesteund met zijn persoonlijke inzet, empathie, oog voor detail en flexibiliteit. Een fijn persoon om in een moeilijke tijd om je heen te hebben.


Familie Binnendijk

candlelights-1868525_1920.jpg
hands-1838659_1920.jpg

Wij zijn op een professionele en zeer warme wijze door Ronald begeleid, waarbij hij een prettige rust uitstraalde. Ronald hield het overzicht en heeft diverse zaken voor ons opgestart. Ronald heeft onze wensen uitstekend vertaald naar een gedenkwaardige en mooie uitvaart. Wij kunnen Ronald van harte aanbevelen.


Familie Slappendel

Zomaar uit niets kwam de naam Ronald van Loon naar voren via een collega ondernemer van Ronald uit de uitvaartbranche. Ik, die voorbereid wilde zijn op wat komen ging, pakte de telefoon en belde deze onbekende persoon. Het pakte uit in een een heerlijk open gesprek met Ronald. Niet wetende dat ik al binnen 2 dagen samen met Ronald en mijn moeder om tafel zat om mijn vader zijn begrafenis te regelen. Met veel lachen en een traan hebben we alles samen op de rit gezet. Heerlijk, alles mocht , alles kon ook al was het iets kleins. Samen hebben we het geregeld maar Ronald deed net dat stapje extra om het echt af te maken. Ronald heb ik in deze korte verdrietige tijd leren kennen als een geweldige man, hart van goud met een hart voor zijn zaak, maar vooral oog voor de klant / nabestaande. Hij zorgde voor de uitvaart, bracht duidelijkheid in de verzekeringen, vertelde nog even dat hij bij mijn vader was wezen kijken en dat alles klaar stond enz. Als je dit leest zit je mogelijk in het zelfde schuitje als waar ik toen in zat. Als mijn moeder ooit komt te overlijden ga ik Ronald weer bellen. En als ik jou zou mogen adviseren, doe net als ik bel hem gewoon op. Dank je wel Ronald voor de verzorging van de uitvaart van mijn vader, door jouw inzet en toewijding was het echt af.

 

Fam Hoonhout

Onze ervaring met Ronald is buitengewoon goed. Hij is in een, voor ons hectische en vooral moeilijke tijd een rots in de branding geweest, waar we op hebben kunnen bouwen. De wijze waarop Ronald ons begeleid heeft in en door het hele proces was met veel kennis van zaken. Het heeft geresulteerd in een mooie en waardige uitvaart van onze vader. Hartelijk dank Ronald voor al je goede zorgen!

Familie De Klerck

pier-407252_1920.jpg
grass-835270_1920.jpg

Beste Ronald, ik wil je hartelijk danken voor de ondersteuning die je ons hebt gegeven bij de uitvaart van mijn vrouw Irene. Geen moeite was je teveel, en je hebt het allemaal zeer goed geregeld voor ons in deze zware tijd, en ondanks alle beperkingen is het een mooi afscheid geworden.

 

Paul, Thomas, Isabel en Denise..

crow-3604685_1920.jpg

Wij willen Ronald hartelijk danken voor zijn professionele en warme menselijke manier van handelen na het overlijden van Joyce.

Het was in deze coronanatijd fijn om persoonlijk contact met hem te mogen onderhouden. Ronald heeft er voor gezorgd dat al onze wensen tijdens de uitvaart tot uiting zijn gekomen. Wij kunnen (en zullen) Ronald bij een ieder aanraden.

 

Rob, Wendy, Patricia, Martin, Roel, Ruben en Liam, Thomas, Isabel en Denise..

In een tijd waarbij je leven volledig instort en stil lijkt te staan en je je allerliefste verliest is Ronald een rots in de branding gebleken die ontzorgt waardoor je als familie volledig bezig kunt zijn met afscheid nemen van je geliefde. Wetende dat er tot in detail een mooie uitvaart wordt geregeld. Het was in deze nare tijd deze warme hand die ons de ruimte gaf om rustig en met veel ruimte afscheid te nemen. Dank je wel

Jolanda

tea-lights-3612508_1920.jpg
forest-3448818_1920.jpg

Dankzij Ronald werd de uitvaart van onze vader en man toch erg persoonlijk en waardig. Hij voelt goed de situatie en de personen aan. Ronald gaf al gauw een familie gevoel en begreep en voelde ons goed aan. Wij zullen aan ieder die het ons vraag t Ronald aanbevelen. Het is een warm, vriendelijk en hulpvaardig persoon die een goed beroep heeft gekozen.

 

Ronald bedankt namens de familie Heimans

Ronald heeft ons heel goed bij gestaan tijdens t overlijden van onze zoon. In deze zeer moeilijke tijd nam hij echt de tijd voor ons en heeft hij goed naar ons geluisterd. Door zijn persoonlijke inbreng is de begrafenis echt geweest hoe wij het voor ogen hadden. Bedankt Ronald voor je professionele hulp.

 

Paul Irene Jari Suzanne Mika Myrthe en Tygo

miniature-1802333_1920.jpg
lone-tree-1934897_1920.jpg

Vanaf het eerste moment na ons belletje heeft Ronald ons goed met antwoorden, tips en een mooi verzorgde uitvaart van onze vader geholpen. Het was zoals wij het graag wilden een mooie, waardige en relaxt afscheid. Zou Ronald van Loon Uitvaarten aan een ieder aanraden!

Na het overlijden van mama, midden in de nacht contact gezocht met Ronald van Loon. Ronald reikte ons ideeën aan,  er kon heel veel, heeft ons fantastisch geholpen en gesteund. Elke dag ging hij even bij mama kijken. Het was een heel mooi afscheid. Wij hebben de samenwerking met Ronald als heel erg prettig ervaren. Ronald, dank voor je steun, vakmanschap, rust en oog voor detail.

 

Familie Van den Bosch

field-4452538_1920.jpg
tea-lights-3612441_1920.jpg

De begeleiding van Ronald was zeer persoonlijk en geen moeite was teveel: een echte 'ontzorging'. Mede dankzij hem hebben we een goede herinnering aan de uitvaart van onze vader.

Foto Huisje Kees.jpg

Ronald heeft op een ontzettend fijne manier de uitvaart van onze vader Kees, schoonvader en opa verzorgd. Vóór het overlijden hebben wij met Ronald overlegd wat de mogelijkheden waren, doordat de plechtigheid in de omgeving van Leeuwarden zou gaan plaats vinden. De afstand Bodegraven en Friesland bleek geen enkele belemmering te zijn om een zeer persoonlijke uitvaart- week met elkaar te hebben. Onze wens om een fijne plek te hebben, na het overlijden, om bij onze lieve vader, schoonvader of opa te kunnen zijn, daar zorgde Ronald voor. Afscheidshuis Leeuwarden was een mogelijkheid gaf Ronald aan. Wat was dat een mooie plek om bij Kees en met elkaar te zijn. Andringastate, het crematorium en de locatie van de crematie, in de landelijke omgeving, sloot aan op Kees, zoals hij in het leven stond.

 

De wens van Kees om het boeddhisme, in zijn plechtigheid, naar voren te laten komen, hebben wij met Ronald prachtig kunnen invullen.

 

De uitvaartweek en plechtigheid , is ondanks corona en de afstand naar Friesland , een prachtige waardevolle week geweest, die Ronald met onze wensen als familie, zeer persoonlijk heeft gemaakt.

 

Wij konden afscheid nemen, wetende dat de uitvaart zou worden zoals Kees had aangegeven en had besproken met ons, doordat Ronald op “de achtergrond” alles tot in de puntjes verzorgde.

 

Namens Cees en Nicole, Sigrid en Jan, Lotte Sophie, Noor, Marijn dank je wel Ronald voor jouw warme begeleiding in de zo ontzettende verdrietige periode voor ons. Je was een hele grote steun voor ons!

Helaas hebben mijn partner en ik het afgelopen jaar allebei onze moeders verloren. Ronald heeft op een geweldige wijze ons en onze families bijgestaan in deze verdrietige tijden. Wij hebben hem ervaren als warm, meelevend en zeer betrokken. Kortom, als een heel fijn en aimabel mens. Door zijn perfecte voorbereiding verliepen beide uitvaarten en de dagen er naartoe heel ontspannen. We zullen altijd terug kunnen kijken op een heel mooi afscheid van beide moeders. Ronald is voor ons de ideale uitvaartbegeleider en we kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.

bottom of page