Recensies

* Geeft verplicht veld aan

Ronald heeft ons enorm gesteund met zijn persoonlijke inzet, empathie, oog voor detail en flexibiliteit. Een fijn persoon om in een moeilijke tijd om je heen te hebben.

Familie Binnendijk

Namens de familie van Holst kunnen wij Ronald van Loon van harte aanbevelen. Ronald heeft vanaf het moment dat wij hem voor het eerst hebben ontmoet altijd voor ons klaar gestaan. Mede dankzij Ronald was het een waardig afscheid. Ronald is een zeer vakkundige man die met veel respect en geduld ons heeft bijgestaan in een hele verdrietige periode.

Familie van Holst

Wij zijn op een professionele en zeer warme wijze door Ronald begeleid, waarbij hij een prettige rust uitstraalde. Ronald hield het overzicht en heeft diverse zaken voor ons opgestart. Ronald heeft onze wensen uitstekend vertaald naar een gedenkwaardige en mooie uitvaart. Wij kunnen Ronald van harte aanbevelen.

Familie Slappendel

Zomaar uit niets kwam de naam Ronald van Loon naar voren via een collega ondernemer van Ronald uit de uitvaartbranche. Ik, die voorbereid wilde zijn op wat komen ging, pakte de telefoon en belde deze onbekende persoon. Het pakte uit in een een heerlijk open gesprek met Ronald. Niet wetende dat ik al binnen 2 dagen samen met Ronald en mijn moeder om tafel zat om mijn vader zijn begrafenis te regelen. Met veel lachen en een traan hebben we alles samen op de rit gezet. Heerlijk, alles mocht , alles kon ook al was het iets kleins. Samen hebben we het geregeld maar Ronald deed net dat stapje extra om het echt af te maken. Ronald heb ik in deze korte verdrietige tijd leren kennen als een geweldige man, hart van goud met een hart voor zijn zaak, maar vooral oog voor de klant / nabestaande. Hij zorgde voor de uitvaart, bracht duidelijkheid in de verzekeringen, vertelde nog even dat hij bij mijn vader was wezen kijken en dat alles klaar stond enz. Als je dit leest zit je mogelijk in het zelfde schuitje als waar ik toen in zat. Als mijn moeder ooit komt te overlijden ga ik Ronald weer bellen. En als ik jou zou mogen adviseren, doe net als ik bel hem gewoon op. Dank je wel Ronald voor de verzorging van de uitvaart van mijn vader, door jouw inzet en toewijding was het echt af.

 

Fam Hoonhout

Onze ervaring met Ronald is buitengewoon goed. Hij is in een, voor ons hectische en vooral moeilijke tijd een rots in de branding geweest, waar we op hebben kunnen bouwen. De wijze waarop Ronald ons begeleid heeft in en door het hele proces was met veel kennis van zaken. Het heeft geresulteerd in een mooie en waardige uitvaart van onze vader. Hartelijk dank Ronald voor al je goede zorgen!

Familie De Klerck

Beste Ronald, ik wil je hartelijk danken voor de ondersteuning die je ons hebt gegeven bij de uitvaart van mijn vrouw Irene. Geen moeite was je teveel, en je hebt het allemaal zeer goed geregeld voor ons in deze zware tijd, en ondanks alle beperkingen is het een mooi afscheid geworden.

 

Paul, Thomas, Isabel en Denise..

Wij willen Ronald hartelijk danken voor zijn professionele en warme menselijke manier van handelen na het overlijden van Joyce.

Het was in deze coronanatijd fijn om persoonlijk contact met hem te mogen onderhouden. Ronald heeft er voor gezorgd dat al onze wensen tijdens de uitvaart tot uiting zijn gekomen. Wij kunnen (en zullen) Ronald bij een ieder aanraden.

 

Rob, Wendy, Patricia, Martin, Roel, Ruben en Liam, Thomas, Isabel en Denise..